lauantai 5. tammikuuta 2013

rohkaistumista

Vihdoin itsekin rohkaistuin aloittamaan blogin kirjoittamisen. Olen aktiivisesti seurannut monia käsityö- ja leivontablogeja. Välillä saan liikaakin ideoita muiden blogeista. Ja sen jälkeen huomaakin, että must do- listalla on taas aivan liikaa uusia kokeiltavia neulonta tai virkkausmalleja.

Eniten minulta tulee lapsille neuleita. Kuten tuttavapiiriin syntyville lapsille tulee aina jonkinlainen neuletakki. Lisäksi sukkapaja on laaja. Viime jouluna minulla oli tarkoitus tehdä kaikki joululahjat itse. Ja tavoitteeseeni pääsin. Jokaisessa lahjassa ainakin osa oli itse tehtyä.

Pitkän töistä poissaolon aikana tuli paljon neulottua. Aluksi sairasloma kesti 8,5kk ja sen jälkeen työpaikan etsintä jatkuu edelleen. Eli viikon päästä 12.1.2013 tulee vuosi kuluneeksi sairasloman alkamisesta. Jos vaikka mahdollisimman äkkiä pääsisi töihin kiinn



   Tässä tätitettävilleni tehdyt sukat syksyltä!!


Nuo sukat ovat tehty ihan perussukkien ohjeella omasta päästä. Pyöröpuikoilla ovat neulottu magic loops tekniikalla!! Lankana muistaakseni Gjestalin Maija lanka. Isoimpiin eli noihin punaisiin sukkiin meni n.45 g ja muihin sitten vähän vähemmän!!

Mutta lisäilen vähitellen kuvia töistäni, mitä olen aikaisemmin tehnyt. Valitettavasti joululahjoista ei tullut otettua ollenkaan kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti