sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Viimeinen paketti snyltäni


Kiireisen viikon jälkeen piippasi puhelimeni viestin merkiksi kesken päiväunien. Kovasti viesti piristikin, kun postilta tuli viestiä, että minulle oli paketti odottamassa. :) Viimeinen paketti snyltäni. Äkkiä tämä kevät on mennytkin. Pakettini oli taas runsas ja monipuolinen. Snyni oli lähettänyt minulle aivan uusia lankoja, joista en ole aiemmin neulonutkaan. 


Jalkojen kuorinta-ainetta ja kauniita helmiä. 


Paketissa oli käteviä muistilappuja, joita kuluu todella paljon. Ihana muumivihko ja geelikynät kuuluivat myös pakettiin.


Tämä Gjestalin Bris-lanka on minulle aivan uusi tuttavuus. Mitähän tästä voisi tehdä? Otan hyviä ehdotuksia vastaan. 


Lisäksi kauniin vihreässä sävyssä oli Gjestalin puuvillalankaa. Aion kesällä kokeilla amigurumeja ja voisi noista langoista jotain kivaa keksiä. 


Lisäksi paketti sisälsi Mom's day off-huivin ohjeen. Mistähän langasta tuo kannattaisi neuloa. Olisiko dropsin Lace-lanka hyvää tuohon. Vai osaisiko joku suositella hyvää huivilankaa?

Paketti sisälsi lisäksi kirjeen ja sieltä paljastui snykseni Jutta Pieni ihana - blogista. Kiitos aivan ihanista paketeista. Osasit juuri minun näköiset paketit koota. :)

3 kommenttia:

 1. Siis aivan huippu ihana paketti. Ja todella hieno nimi huivilla.
  Bris-langasta olen tehnyt lapasia/kämmekkäitä.

  VastaaPoista
 2. Poikkean tutustumaan blogiisi ja kiittämään ihanasta SNY-paketista! Lankojen värit on niin kauniita, satiininauhat ja napit erittäin mieluisia...täyttä herkkua koko paketti jonka Sinulta sain. Laitoin viestiä tulemaan. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Olet saanut ihanan paketin ja huivin ohje on hieno ihanko suomen kielinen.
  hienoa lankaa .

  VastaaPoista